Underbart är kort. Eller nå´t.

Hilsen.

Det får bli en kortis idag. Igår hann jag inte. Orkade inte. Hade en vakarnatt natten innan och då blir det inte mycket koncentrat på tankar och bokstäver. Åsså är det ju det där med flytten………en kär vän sa häromdagen – Du som packar hela tiden – så mycket grejor får det väl inte plats i en villavagn?

Flyttlådor i staplar.
En bråkdel. Köket och mitt kontorsmaterial tar största platsen i lådorna. Ändå har jag rensat. Igen.

Hon bor själv i en. – Ni har ju gjort er av med allt förut, ju? Fick förklara att det kallas D-R-A-M-A. Om jag skriver att jag packar lådor – då tar det ju slut där. Då kan jag inte filjoxa vidare i mina skriverier. Vad ska jag då skriva om? Plus att jag tycker om att brodera med orden. Hon förstod.♥. Tror jag.

Dramatiskt väder
Drama-Queen? Fyller en funktion. För mig då, alltså.
Alla känslorna på en och samma gång.

Vakarnätterna.

Har ni sådana också? När sömnen inte infinner sig öht och natten är en enda väntan på att det ska bli dag? Ibland smyger dessa nätter på mig – b ´a så b ´a. Jag kan somna till, vakna efter en kvart och sedan är det kört. När jag är orolig för något – förståeligt att grubbla då – men ibland kommer de ändå. Glad, tacksam och lycklig. Ingen oro alls. En liten flytt – jo – men det är ju ingen katastrof.

Katt sover
Suss gott, du Lilla.

Det är i de lägena jag är tacksam att jag slipper gå upp på morgonen för skiftgång på jobbet. Jag har prövat på det i några år, också. När jag arbetade på fantastiska Landvetter Flygplats var arbetstiderna ett dilemma. För mig. Att börja klockan 04.30 på morgonen kräver att man lägger sig i tid. Även om man gör det och sömnen inte infinner sig – då blir man spagetti och köttfärsröra i hjärnan.

Spagetti med köttfärssås
Ingen bra hjärnsubstans.

Inte en god blandning att ha däruppe. Fy. Fantastiska år bortsett från det där med spagettin – med härligaste kollegerna – som jag fortfarande har kontakt med – bless you för att ni fixar tiderna. Puss på er.

Flygbild
Utan flyget – inget Landvetter.

Det hinns inte med mer………

Kära läsare, vänner, följare och andra härliga – jag måste ge mig. Det duger inte att sitta här – fastän jag känner att jag kommit igång nu…………Oh well – vad är väl en bal på slottet?

Dans på slottet.
Ska öva lite till bara. Har problem med vänsterbenet. Också. Söta kalasbyxor han har, förresten.

Tänker att vi skall hålla modet uppe. Färg, glädje och förhoppningar. Vassegoda. Det blir bra, det här. Hör av mig igen snart. Kommer att fortsätta med mina D-R-A-M-A-N………if you know what I mean……….

Tulpaner från Benareby
Vackert. Egen bild. Andras blommor.
Vita Sippan. Den Fina.

Åsså den lilla påskhälsningen. From me to you. With love.

Glad Pussk!

Cheers,
Annicka

Posted in
Wild and crazy

Annicka Ekengren

Lite bus, filuringar, tankar och bilder. Från resor, hemmets vrå, nära musfällan eller precis var som helst.
Lite feel-good, helt enkelt.

Jag finns lite överallt.  Digital Nomad, marknadsförare, säljare, inspiratör, passionista, medmänniska och livsbejakare!

www.ekengrenskan.se
www.facebook.com/Ekengrenskan
www.facebook.com/annickadefigitab/
www.unnadigresan.se
www.villavagnsbloggen.se
www.villavagnar.com
www.facebook.com/villavagnar
Linktr.ree

Läsarkommentarer

Kommentarer

 1. Louise Deurell säger

  Det där med vakna på natten – klarvaken är inte kul! Händer ibland mig också!
  Jag går upp och lindar om mig med en filt och sätter på TVn. Alltid dåliga program så jag blir sömnig rätt snart!

  Spännande tider framöver för dig! 🤩

  GLAD PÅSK! 🐥🐔

  • Annicka säger

   Louise. Visst är det tradigt. Fader vår som bor i himmelen, hade samma syndrom. Jag går också upp, tar på mig gosig morgonrock, snuttefilt och ser på TV utan ljud. Ibland somnar jag ibland inte. Skönt att slippa tidigt jobbvak 🥰😉. Glad Pussk på dig! 🐣💜🐣/A

  • Annicka säger

   Käraste Lena – Den Gudabenådade Lena Från Skellefteå 🥰. Tack! Vi ska reda oss alldeles förträffligt. / A 🐣💜🐣

 2. Åsa LANDSTRÖM säger

  Önskar er Allt Gott med flytt, ägg, sill, ris med tussar men akta dig för haren🐇
  Säger som Johan Glans, påskharen är en lurig jävel😀

  • Annicka Ekengren säger

   Kära Eva. Så är det. Dax för Flax och Flytt. Allt på en och samma gång 💜🐤💜. Spännande. Du fattar…..😉. / kram A 🌿🌹

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.