Knorriga Krönikor och Kåserier

Det kan bli vad som helst.

Faktiskt.

Annicka i stora glasögon

jul 24 2022

Just NU är livet helt perfekt säger mina celler.

Just nu är livet helt perfekt säger mina celler. Jó napot, sa ungraren. Precis så. Livet är helt perfekt. Så sa jag för en stund sedan till min Mats. Här och nu kokar potatisen, rabatten rensad, en vildvuxen häck fick ge sig inför mitt anfall av åning och reda, friden infinner sig, lite pill och […]

Läs mer

jul 16 2022

Min krönika tog ledigt.

Goddä, som dansken säger. Min krönika tog ledigt. Kan inte fatta det. Tiden. Vem snodde den? Mitt framför nosen på mig. Jag inget skrivit på evinnerliga tider. Ett par villavagnsbloggar blev det och det var vad orden och inspirationen räckte till. Sedan gick tiden. Vart? När inget innehåll finns till bokstäverna Så här är det: […]

Läs mer
Annickas Logga för Ekengrenskan

maj 15 2021

Det svänger hej vilt. I Hjo.

Hilsen. Det är dags. Att få till det. Jo. Det svänger. I Hjo. Denna gulliga lilla stad – eller samhälle med sina 9000 invånare. Niotusentvå närmare bestämt. Numera. Vi har suttit som 2 flugor på ett bullpapper nere vid torget och slickat i oss av allt vi ser. Torghandeln, det småttigt familjära, salamin i korvbilen, […]

Läs mer
Hjoån om våre n

apr 30 2021

Nackdelen med löften är att man måste hålla dem. At all cost.

Hilsen I förra veckans krönika lade jag upp en massa taktik och löften till mig själv – som skulle infrias. Av mig själv. I positiv anda – så till den milda grad att jag trodde på mig själv. Stor i orden. Liten på jorden. Kan vara jag. Inte säkert men fullt möjligt.  Hur mycket får […]

Läs mer
Annicka med Douro i bakgrunden

apr 24 2021

En livsstilsförändring. Igen. För 7 gången. Minst.

Hilsen. Hon är tillbaka. Igen. Ekengrenskan. Man kan undra hur många gånger hon tänker hoppa ur och in i era liv – jag säger bara en sak – ingen aning. Det beror sig på. Vad som helst, egentligen. En förutsättning är tillgång till internet. Den saken är biff. Sårbar utan www. Det är ju inte […]

Läs mer

mar 27 2021

Underbart är kort. Eller nå´t.

Hilsen. Det får bli en kortis idag. Igår hann jag inte. Orkade inte. Hade en vakarnatt natten innan och då blir det inte mycket koncentrat på tankar och bokstäver. Åsså är det ju det där med flytten………en kär vän sa häromdagen – Du som packar hela tiden – så mycket grejor får det väl inte […]

Läs mer
Krönikadax

Knorriga Krönikor direkt i min mailbox - JA TACK !

Det vill jag gärna!
Såklart kan jag avsluta min prenumeration närsomhelst!

Ett litet ögonblick, bara.

Tack för att du prenumererar! Du är min hjälte och rockstar! / Annicka